Gebruikersgroep

Docenten van scholen, die gebruik maken van de elektronische leeromgeving van INFORMATICA-Actief, zijn automatisch lid van de gebruikersgroep.
Speciaal voor deze gebruikersgroep organiseert INFORMATICA-Actief jaarlijks verschillende gebruikersbijeenkomsten en workshops. Deze bijeenkomsten worden, in het kader van na- en bijscholing, voornamelijk georganiseerd bij bedrijven met een link naar ICT.

INFORMATICA-Actief streeft naar contacten met de gebruikersgroep onder het motto 'kennis samen delen'. Gebruikersbijeenkomsten en workshops sluiten naadloos aan bij de elektronische leeromgeving van INFORMATICA-Actief en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatica onderwijs.

Regiobijeenkomst Oost-Nederland op 16 mei 2023. Locatie: Nijmegen

Informatica-Actief organiseert op dinsdag 16 mei 2023 in samenwerking met Radboud Pre-University College en het iXperium in Nijmegen de derde bijeenkomst van informatica docenten van de regio Oost.
Het doel is om met elkaar te overleggen over de inhoud en de aanpak van de lessen informatica om zo van elkaar te leren en idee├źn op te doen. De thema van deze bijeenkomst is digitale geletterdheid, en onze rol als informatica docent (bij de invoering daarvan).
Gastvrouw van deze bijeenkomst is Anne-Mieke Zaat, ambassadeur bij iXperium Health.
De agenda voor deze bijeenkomst is:

 • Welkomstwoord door iXperium + korte rondleiding iXperium (educatie en health)
 • Invoering digitale geletterdheid op school - door Meindert Jorna & Anne-Mieke Zaat
 • Gelegenheid tot kennismaking, netwerken en ervaringen uitwisselen

 • Aanvang: 16:30 uur (inloop vanaf 16:00) Afsluiting: 20:00 uur
  Locatie: iXperium, studiecentrum. Kapittelweg 35, 6525 EN Nijmegen.

  Bereikbaarheid:
 • Gratis parkeren (geef bij de ingang duidelijk aan dat je voor het iXperium komt).
 • Naast treinstation Heyendaal.

 • Ook informatica docenten die Informatica-Actief niet gebruiken zijn van harte welkom.
  Er wordt voor een hapje (ook vegetarisch) en een drankje gezorgd. Deelname is gratis, maar geef je wel op zodat we weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. Geef je hier op voor deze bijeenkomst. .